VIRTUELLA GLÄDJERUSET 2021

GLÄDJERUSET FLYTTAR HEM TILL DIG

Glädjeruset 2021 är ett virtuellt lopp och pågår från 22 augusti till 22 september. Under den perioden genomför du ditt lopp när du vill och var du vill. Precis som på Glädjerusets fysiska lopp kan du välja mellan sträckorna 2,5 km, 5 km eller 10 km. När du anmält dig får du ett startkit med bland annat funktionströja från ASICS, nummerlapp och medalj på posten. När du genomfört ditt lopp kan du registrera ditt resultat på raceID.com.

På grund av pandemin är alla våra fysiska lopp tyvärr inställda 2021.

ANMÄLAN VIRTUELLA LOPPET

SÅ HÄR GÅR VIRTUELLA GLÄDJERUSET TILL:

Distanser och startgrupper

Det finns tre olika distanser att välja mellan: 2,5 km, 5 km eller 10 km. Vi har även startgruppen Mitt Bästa för alla som går i gåstol eller på annat sätt kämpar för att ta ett steg till, och ett till. Knatteruset på 400 meter passar bra för små superhjältar.

Anmäl dig senast 10:e september - förlängt till 15 september!

Anmäl dig redan nu så missar du inga utlottningar, träningstips och annat kul! Om du klickar på knappen ovanför kommer du till Glädjerusets RaceID-sida. Där skapar du ett konto (om du inte redan har ett) och anmäler dig. Känns det svårt och krångligt är det bara att kontakta oss så hjälper vi till.

Ut och njut!

Gå, jogga, spring eller rulla loppet var och när du vill från 22 augusti till 22 september. Hitta på din egen bana och ta med familj och vänner på ett riktigt glädjerus.

Glöm inte att registrera din tid

Ta tid med stoppur, mobilen, eller använd din träningsklocka. När du genomfört ditt lopp går du in på din RaceID-profil och registrerar din tid under “Mina resultat”. Nu kan du se dig själv i resultatlistan!

SPRID GLÄDJE UTANFÖR JOBBET

Hoppa upp ur kontorsstolen och häng med på Glädjeruset. Samla hela kontoret, avdelningen, utmana en samarbetspartner eller kund. Var med i glädjen och var en del av något bra – både för er som deltar, och för barnen med funktionsnedsättning som får stöd via Hugos Stiftelse.

Kontakta oss så sätter vi ihop ett grymt erbjudande!

KONTAKTA OSS

FÅ GLÄDJANDE NYHETER!

Nyheter, träningstips, inspiration och glädje direkt till din e-post.