GLÄDJERUSETS SPONSORER

VÅRA SPONSORER ÄR FANTASTISKA!

Tillsammans med våra sponsorer har Glädjeruset blivit något fantastiskt. Deras engagemang och stöd gör det möjligt för oss att arrangera den fest Glädjeruset är men de hjälper även till med projekt vi gör på Hugos Stiftelse. Tack vare våra sponsorers stöd kan vi hjälpa barn och ungdomar med funktionsnedsättning och deras familjer till bättre hälsa och ett gott och aktivt liv. Vi vill uppmärksamma och visa vår tacksamhet till alla våra sponsorer från djupet av våra hjärtan. Tack för allt ni gör, för Glädjeruset och för alla deltagare!

GOD ASSISTANS

Barndomsvännerna Mikael Nordmark och Martin Wilén startade God Assistans 2012 med stort personligt engagemang och med målet att göra skillnad. Idag finns kontor i ett flertal städer från norr till söder, där alla arbetar för samma sak: att hjälpa människor att leva ett fullvärdigt liv oavsett funktionsnedsättning. Omtanke, enkelhet, inflytande och öppenhet är ledorden för God Assistans, och grunden för hela verksamheten.

 

ASICS

ASICS har sponsrat Glädjeruset ända sedan starten och är stolta över att få vara en del av loppet där alla är välkomna.

ASICS har rötterna i Japan och namnet är en akronym av den latinska frasen ”Anima Sana In Corpore Sano” som betyder ”en sund själ i en sund kropp”. Och det är precis det som har legat till grund för företaget ända sedan starten 1949. Till en början tillverkade ASICS basketskor, men idag finns allt från löparskor till tennis- och padelskor i sortimentet.

NUTRICIA

Nutricia arbetar med avancerad medicinsk nutrition för barn och vuxna som har svårt att äta vanlig mat eller få i sig tillräckligt med näring. Deras kosttillägg och sondnäringar används på sjukhus, vårdhem och andra vårdinrättningar på inrådan av dietist eller läkare. Deras kosttillägg säljs även på apotek.

Nutricia har en anrik historia och har funnits i över 100 år. Nutricias vision är att leda utvecklingen och bana väg för användandet av avancerad medicinsk nutrition inom sjukdomsbehandling.

 

SPONSORER

BLI SPONSOR DU MED!

Vill du samarbeta med Glädjeruset och på så sätt vara med och skapa Sveriges gladaste lopp? Kontakta gärna oss så pratar vi ihop oss om en lösning som är lika positiv för ert företag som för våra deltagare.

FÅ GLÄDJANDE NYHETER!

Nyheter, träningstips, inspiration och glädje direkt till din e-post.