DAGAR KVAR

GLÄDJERUSET BLIR VIRTUELLT

Anmälan till årets Glädjeruset är nu stängd. Är du redan anmäld kan du genomföra ditt lopp fram till 30 september.

Trots att vi i år inte kan träffas och gå, springa, jogga eller rulla tillsammans på grund av Covid-19, så vill vi inte ställa in Glädjeruset. Vi gör det till ett virtuellt lopp istället där du kan delta när du vill, där du vill och hur många gånger du vill.

DET FYSISKA LOPPET ÄR INSTÄLLT

Vi vill inte ta några som helst risker och då vi vet att vi har flera deltagare som tillhör riskgrupper känner vi ett extra stort ansvar. Tanken med Glädjeruset är att alla ska kunna vara med, oavsett förutsättningar och att loppet ska leva upp till sitt namn – Glädjeruset.

DET VIRTUELLA LOPPET

Glädjeruset 2020 går av stapeln var du vill, när du vill! Sista anmälningsdag var den 20 september, men är du redan anmäld kan du genomföra ditt lopp när du vill och var du vill  fram till 30 september. Så här gör du för att registrera ditt resultat: 

  1. Spring ditt lopp var och när du vill och notera din tid antingen med stoppur, ta tid med mobilen, eller använd din träningsklocka. 
  2. Gå till din profil på Race.se och klicka på fliken “My Results”
  3. Leta upp Glädjeruset i listan och klicka på “Add result/lägg till resultat”
  4. Fyll i din tid. Om du vill kan du lägga in en länk till din aktivitet från appar som Strava och Garmin, men det är helt frivilligt. 
  5. Nu kan du se dig själv i resultatlistan!
  6. Funkar det inte? Mejla gladjeruset@godassistans.se så hjälper vi till!
gladjeruset virtuella lopp - RaceOne app