DAGAR KVAR

GLÄDJERUSET BLIR VIRTUELLT 2021

Välkommen till Glädjeruset – loppet där alla är välkomna! Delta när du vill, där du vill!

Även i år ställer Covid-19 till det för oss. Vi som arrangerar Glädjeruset vågar helt enkelt inte chansa på att smittspridning och vaccination är under kontroll till hösten. Därför blir Glädjeruset virtuellt även i år. Spring, jogga, gå eller rulla var du vill och när du vill mellan 22 augusti och 22 september. Anmäl dig redan nu!


DE FYSISKA LOPPEN ÄR INSTÄLLDA

Vi vill inte ta några som helst risker och då vi har deltagare som tillhör riskgrupper känner vi ett extra stort ansvar. Tanken med Glädjeruset är att alla ska kunna vara med, oavsett förutsättningar och att loppet ska leva upp till sitt namn. Därför har vi valt att ställa in alla våra fysiska lopp i år.


DET VIRTUELLA LOPPET

Virtuella Glädjeruset 2021 går av stapeln var du vill, när du vill!

Precis som på det vanliga Glädjeruset kan du välja mellan 2,5 km, 5 km eller 10 km. Vi har även klassen Mitt Bästa för alla som tränar med gåstol eller på annat sätt övar för att ta ett steg till, och ett till. Varje steg är en seger.

Så här fungerar det: 

  1. Anmäl dig till loppet på RaceID eller via knappen här ovan.
  2. Invänta ditt startkitt med tröja, nummerlapp och medalj med mera.
  3. Genomför ditt lopp var och när du vill mellan 22 augusti och 22 september, och notera din tid antingen med stoppur, träningsklocka eller mobil.
  4. När du gått i mål går du till din profil på RaceID och lägger in din tid.
  5. Korka upp något svalkande att dricka och fira att du genomfört Glädjeruset 2021!

Vi börjar skicka ut startkitten i slutet av juli. Räkna med att det dröjer ca en vecka från att du anmäler dig tills att deltagartröja, nummerlapp, medalj med mera har kommit hem till dig. Anmälan är öppen fram till 10 september.

LOPPET I SOCIALA MEDIER

Följ Glädjeruset på Instagram eller Facebook så skapar vi tillsammans en lika härlig, virtuell gemenskap som det är på de fysiska loppen!

Ladda gärna upp en bild på Instagram med hashtag #glädjeruset2021 när du tränar inför loppet och när du kör loppet så är du med och tävlar om fina priser. Vi lottar ut priser till lyckliga vinnare i sociala medier ända fram till i höst. I potten finns bland annat böcker och presentkort.

STARTAVGIFT OCH KITT

Anmälan för Glädjeruset är i år 295 kr (145 kr om du är under 18 år).

I startavgiften för Glädjeruset 2021 ingår deltagartröja (unisex), nummerlapp, medalj och ett presentkort på två nummer av någon av tidningarna Offside, Filter eller Skriva.

När du anmäler dig kan du även passa på att skänka ett extra bidrag till Hugos Stiftelse. Det är helt frivilligt, och ett smidigt sätt att göra skillnad för barn och unga med funktionsnedsättning.

Anmäl dig till loppet här.

KNATTERUSET

För de allra minsta erbjuder vi möjligheten att delta i Knatteruset, 400 meter. Deltagaravgift: 50 kr (inkl fraktkostnad). I deltagaravgiften ingår nummerlapp och medalj.

ÖVERSKOTTET GÅR TILL HUGOS STIFTELSE

Glädjeruset arrangeras av idrottsföreningen God Assistans IF och överskottet från loppet går till Hugos Stiftelse som arbetar för ett gott och aktivt liv för barn och ungdomar med funktionsnedsättning.

Har du några frågor gällande Glädjeruset, kontakta oss på gladjeruset@godassistans.se

Tävlingsledningen reserverar sig för eventuella felskrivningar.

gladjeruset virtuella lopp - RaceOne app