DAGAR KVAR

TACK FÖR I ÅR!

I år blev Glädjeruset lite annorlunda. Precis som vanligt var det öppet för ALLA – men den här gången kunde vi inte träffas och köra loppet tillsammans. 2020 blev Glädjeruset virtuellt!

Trots att vi i år inte kunde träffas och gå, springa, jogga eller rulla tillsammans på grund av Covid-19, så ville vi inte ställa in Glädjeruset. Därför gjorde vi det till ett virtuellt lopp istället där man kunde delta när man vill, var man vill och hur många gånger man vill. Man kunde köra 2,5 km, 5 km, 10 km, Knatteruset, eller den nya klassen Mitt Bästa, där varje steg är en seger.

DET VIRTUELLA LOPPET

Glädjeruset 2020 gick av stapeln under augusti och september. Precis som vanligt fick man funktionströja, nummerlapp och medalj när man anmälde sig. Totalt deltog 1514 personer i loppet – en riktig succé!

163 462:- TILL HUGOS STIFTELSE

Glädjeruset arrangeras av idrottsföreningen God Assistans IF tillsammans med Täby IS Friidrott. Överskottet från loppet går till Hugos Stiftelse, som arbetar för ett gott och aktivt liv för barn och ungdomar med funktionsnedsättning samt deras familjer. I år samlade vi tillsammans in hela 163 462 kronor!

I Glädjerusets sociala medier och under #glädjeruset2020 finns massor av härliga bilder från årets lopp.

VI SES NÄSTA ÅR IGEN!

Då hoppas vi att vi kan träffas och köra loppet tillsammans. Men oavsett så kommer det finnas ett virtuellt lopp att hänga med på! Håll utkik här eller i Glädjerusets sociala medier så får du alltid senaste nytt.

Har du några frågor gällande Glädjeruset, kontakta oss på gladjeruset@godassistans.se

Tävlingsledningen reserverar sig för eventuella felskrivningar.

gladjeruset virtuella lopp - RaceOne app