DAGAR KVAR

God Assistans

Jag, Mikael Nordmark, och Martin Wilén är barndomsvänner från Malmberget och vi äger gemensamt de olika bolagen inom God Assistans samt God Omsorg, God Juridik & NoWi Education tillsammans med några medarbetare. Vi delar också synen på vad personlig assistans ska vara – nämligen något som gör skillnad. Genom God Assistans och våra övriga bolag vill vi skapa förutsättningar att leva ett fullvärdigt liv oavsett funktionsnedsättning. Vår idrottsförening God Assistans IF fungerar som arrangör av de olika loppen – Täby, Oskarshamn & Sundsvall.

Vi har också startat Hugos Stiftelse som verkar för att ge barn och ungdomar med funktionsnedsättning ett gott och aktivt liv. Överskottet från Glädjeruset går till Hugos Stiftelse som i sin tur fördelar det till olika projekt och organisationer. Sedan 2014 har Glädjeruset och Team Nordmark samlat in långt mer än en miljon kronor varav 853.000 kr direkt via Glädjeruset. 

God Assistans har flera kontor runt om i landet, och vårt huvudkontor ligger i Solna, Stockholm. På vår hemsida kan ni läsa mer oss.