Glädjeruset pull-up challenge!

Kan Viktor slå sitt rekord?

Viktor Karlberg bor i Täby och är tränare för Stockholm Framefotboll IF. Dessutom tillhör han den absoluta eliten i crossfit i Sverige. Särskilt vass är han på pull-ups.

Under 2020 gjorde han under 10 timmar 1038 pull-ups till förmån för hjälporganisationen Vetpaw som skyddar utrotningshotade djur i Afrika.

Nu är Viktor beredd på att göra en attack på sitt tidigare rekord men denna gång ska alla intäkter gå oavkortat till Hugos Stiftelse och Stockholm Framefotboll IF.

Sponsra Viktors pull-ups!

Du som privatperson, företag  eller organisation har chansen att peppa Viktor lite extra genom att sponsra med 1, 5, 10 eller 100 kronor per pull-up som Viktor gör. Han har gjort 500 pull-ups på en timma tidigare så det finns gott hopp om att han kan knäcka sitt eget rekord.

 

Eller styrelsens?

Styrelsen i Hugos Stiftelse består av fyra glada män med skägg. Ordförande Mikael Nordmark är en av dem, han tillhör inte crossfit-eliten. Trots det är han beredd att utmana Viktor i pull-ups till förmån för Hugos Stiftelse och Stockholm Framefotboll  IF.

Mikael och resten av styrelsen har lovat att göra så många de orkar. Mikael ligger i dagsläget på stabila en (1) pull-up, men sommaren är lång. Hur mycket kan styrelsens pull-ups vara värda? 100 kronor? 1000?

Se rekordförsöket live!

Rekordförsöket kommer att ske på Glädjeruset i Täby den 26 augusti, där loppets deltagare kan följa rekordförsöket på första parkett. Vi kommer även att sända live på Youtube för dem som inte har möjlighet att vara på plats.

 

Hur gör jag för att sponsra?

Mejla oss på info@gladjeruset.se eller fyll i formuläret nedan eller  så kontaktar vi dig!

Anmälan pull-up challenge
Webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och Google. Sekretess | Villkor

FÅ GLÄDJANDE NYHETER!

Nyheter, träningstips, inspiration och glädje direkt till din e-post.